NDA: dealerrendement daalt

Redactie Redactie
• Laatste update:

Gemiddeld was de marge op nieuwe auto’s goed voor 6,3% van de brutowinst. Vorig jaar was dit nog 7,2%. “Hier merken dealers duidelijk de negatieve invloed van de wens om aantallen te scoren”, meent NDA-secretaris Martin Huisman. Het rendement van after sales wordt volgens de NDA negatief beïnvloed door kortingen, acties (zoals gratis APK) en de toenemende invloed van pakketprijzen.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

NDA: dealerrendement daalt | Automotive Online

NDA: dealerrendement daalt

Redactie Redactie
• Laatste update:

Gemiddeld was de marge op nieuwe auto’s goed voor 6,3% van de brutowinst. Vorig jaar was dit nog 7,2%. “Hier merken dealers duidelijk de negatieve invloed van de wens om aantallen te scoren”, meent NDA-secretaris Martin Huisman. Het rendement van after sales wordt volgens de NDA negatief beïnvloed door kortingen, acties (zoals gratis APK) en de toenemende invloed van pakketprijzen.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.