Kennisbank | Na recordkwartaal is consolidatie pure winst voor dealerholdings

Kennisbank • Na het financieel extreem goede 2022, worden autobedrijven dit jaar geconfronteerd met vele hogere kosten en een inzakkende vraag. De dealerbedrijven worden ‘gered’ door de enorme stijging in afleveringen in het eerste half jaar.
Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
(foto: Shutterstock)

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 
Kennisbank | Na recordkwartaal is consolidatie pure winst voor dealerholdings | Automotive Online

Kennisbank | Na recordkwartaal is consolidatie pure winst voor dealerholdings

Kennisbank • Na het financieel extreem goede 2022, worden autobedrijven dit jaar geconfronteerd met vele hogere kosten en een inzakkende vraag. De dealerbedrijven worden ‘gered’ door de enorme stijging in afleveringen in het eerste half jaar.
Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
(foto: Shutterstock)

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.