Stern Groep: winstgroei van 14,5%

Redactie Redactie
• Laatste update:

In de cijfers van begin 2006 zit ook nog de verkoop verwerkt van Baan Twente, zulke incidentele baten zijn er dit jaar niet, aldus Stern. In totaal heeft de groep een autonome groei van 5% gerealiseerd. Die komt voor een deel uit de licht gegroeide autoverkopen van dit jaar. Stern wijst er echter op dat de verkopen van de diverse merken sterk uiteenloopt. Groei is er geweest bij de leasing- en verhuur-activiteiten van Stern Autodiensten, en ook bij Stern Autotechniek. Voor de rest van het jaar is Stern optimistisch gestemd.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Stern Groep: winstgroei van 14,5% | Automotive Online

Stern Groep: winstgroei van 14,5%

Redactie Redactie
• Laatste update:

In de cijfers van begin 2006 zit ook nog de verkoop verwerkt van Baan Twente, zulke incidentele baten zijn er dit jaar niet, aldus Stern. In totaal heeft de groep een autonome groei van 5% gerealiseerd. Die komt voor een deel uit de licht gegroeide autoverkopen van dit jaar. Stern wijst er echter op dat de verkopen van de diverse merken sterk uiteenloopt. Groei is er geweest bij de leasing- en verhuur-activiteiten van Stern Autodiensten, en ook bij Stern Autotechniek. Voor de rest van het jaar is Stern optimistisch gestemd.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.