Eerste Alfa Romeo Galleria begin 2008 open

Redactie Redactie
• Laatste update:

400 vierkante meter, waarvan ruim zevenhonderd vierkante meter showroom.
Naast het dealerbedrijf vestigt ook de importeur zich in dit pand. Het dealergedeelte komt in handen van Kroymans Retail, dat daarmee zijn huidige locatie in Amsterdam aan de Van der Madeweg verlaat. “De combinatie van importeur en dealerbedrijf in één pand zorgt ervoor dat we letterlijk heel dicht bij de markt zitten, waardoor we signalen uit de markt snel kunnen oppakken”, zegt Henk Salomons, directeur van Alfa Romeo Nederland.
In Nederland worden er de komende jaren vijf tot zeven Alfa Romeo Galleria’s gerealiseerd. Waar de rest komt, is nog niet duidelijk, zegt de importeur. Eerder liet de noordelijke dealer Autodrome De Autoboulevard evenwel weten de verkoop van Alfa Romeo “te gaan concentreren door een soort van experience-center te openen in Assen”. Daarmee lijkt een tweede locatie al bekend.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Eerste Alfa Romeo Galleria begin 2008 open | Automotive Online

Eerste Alfa Romeo Galleria begin 2008 open

Redactie Redactie
• Laatste update:

400 vierkante meter, waarvan ruim zevenhonderd vierkante meter showroom.
Naast het dealerbedrijf vestigt ook de importeur zich in dit pand. Het dealergedeelte komt in handen van Kroymans Retail, dat daarmee zijn huidige locatie in Amsterdam aan de Van der Madeweg verlaat. “De combinatie van importeur en dealerbedrijf in één pand zorgt ervoor dat we letterlijk heel dicht bij de markt zitten, waardoor we signalen uit de markt snel kunnen oppakken”, zegt Henk Salomons, directeur van Alfa Romeo Nederland.
In Nederland worden er de komende jaren vijf tot zeven Alfa Romeo Galleria’s gerealiseerd. Waar de rest komt, is nog niet duidelijk, zegt de importeur. Eerder liet de noordelijke dealer Autodrome De Autoboulevard evenwel weten de verkoop van Alfa Romeo “te gaan concentreren door een soort van experience-center te openen in Assen”. Daarmee lijkt een tweede locatie al bekend.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.