A-Team voor steun autobranche bepleit

Steven Don Steven Don

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

  • M. Swart

    Grappig dat men nog altijd niet van gebaande paden afwijkt. Als je goed nadenkt is het niet zo vreselijk moeilijk te achterhalen waar de kansen bij de verkoop van nieuwe en 2e hands auto’s liggen. Er ligt een plan klaar om de verkopen van nieuw en bestaande personen auto’s op een structureel hoger plan te krijgen tegen zeer lage kosten. Consequent en pro actief uitvoeren zijn de belangrijkste ingredienten en voor elk merk toepasbaar. De keus is aan de merk(en) dealers zelf. Mail voor meer info swartm9@gmail.com

  • Cars4less b.v.

    Sedert september 2008 is de website http://www.cars4less.eu on-line en biedt bedrijven en particulieren de mogelijkheid om occassions jonger dan 16-10-2006 te adverteren. Het VWE heeft zelfs een BPM restitutie-regeling.
    Veel ondernemers maken nog geen gebruik van export mogelijkheden of vaak ontbreekt de kennis hierover.Deze regeling is inderdaad in de EU nog niet bekend mede omdat men in de ons omringende landen de NL belasting BPM niet begrijpt.