CVO onderzoek: het ‘de-fleeten’ gaat door

Steven Don Steven Don

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

  • Roel Hindriks

    Even wennen aan het gebruikte woord: “de-fleeten”, maar de inhoud van het bericht past bij mijn waarnemingen. Ik schat dat het aantal “auto’s van de zaak” de komende jaren wel zo’n 15% zal dalen. Voor wagenparkbeheerders “oude stijl” betekent dat verlies aan omvang, maar voor de mobiliteitsmannen en vrouwen wordt het alleen maar interessanter, naast leaseauto’s ook zorgen voor goede begeleiding van private-leaseauto’s, deelauto’s en OV bewaking.

CVO onderzoek: het ‘de-fleeten’ gaat door | Automotive Online

CVO onderzoek: het ‘de-fleeten’ gaat door

Martijn Roede Martijn Roede

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

  • Roel Hindriks

    Even wennen aan het gebruikte woord: “de-fleeten”, maar de inhoud van het bericht past bij mijn waarnemingen. Ik schat dat het aantal “auto’s van de zaak” de komende jaren wel zo’n 15% zal dalen. Voor wagenparkbeheerders “oude stijl” betekent dat verlies aan omvang, maar voor de mobiliteitsmannen en vrouwen wordt het alleen maar interessanter, naast leaseauto’s ook zorgen voor goede begeleiding van private-leaseauto’s, deelauto’s en OV bewaking.