Innovam ‘vereerd’ met opdracht Lamborghini

Bart Kuijpers Bart Kuijpers

Dat meldt het opleidingsinstituut vandaag.

Het eerste model waarvoor Innovan programma’s opzet is de nieuwste uitvoering van de Huracán, de Performante. Medio april dit jaar verzorgt Innovam de benodigde trainingen voor lokale servicemedewerkers en in mei worden vervolgens de verkoopadviseurs getraind zodat ook zij in staat zijn om deze nieuwe producten zo goed mogelijk aan klanten te presenteren. Naast klassikale trainingen worden wereldwijd diverse online mogelijkheden voor kennisoverdracht ingezet om dealermedewerkers te trainen.

“Dat nu ook Lamborghini als fabrikant van hoogwaardige supercars Innovam als preferred supplier kiest, is een grote eer en een bevestiging dat de vooruitstrevende trainingsaanpak internationaal waardering krijgt”, aldus Innovam in het persbericht.

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.

Innovam ‘vereerd’ met opdracht Lamborghini | Automotive Online

Innovam ‘vereerd’ met opdracht Lamborghini

Bart Kuijpers Bart Kuijpers

Dat meldt het opleidingsinstituut vandaag.

Het eerste model waarvoor Innovan programma’s opzet is de nieuwste uitvoering van de Huracán, de Performante. Medio april dit jaar verzorgt Innovam de benodigde trainingen voor lokale servicemedewerkers en in mei worden vervolgens de verkoopadviseurs getraind zodat ook zij in staat zijn om deze nieuwe producten zo goed mogelijk aan klanten te presenteren. Naast klassikale trainingen worden wereldwijd diverse online mogelijkheden voor kennisoverdracht ingezet om dealermedewerkers te trainen.

“Dat nu ook Lamborghini als fabrikant van hoogwaardige supercars Innovam als preferred supplier kiest, is een grote eer en een bevestiging dat de vooruitstrevende trainingsaanpak internationaal waardering krijgt”, aldus Innovam in het persbericht.

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.