Marchionne ‘staat open voor nieuwe allianties’

Steven Don Steven Don

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

  • Th. Prijs

    Marchionne is een beetje uitgehandeld. Nu moet hij nog even leren auto’s te bouwen. Ideën genoeg, maar hoe gaat hij deze financieren? Ben bang dat zijn laatste plan voor Alfa wederom een luchtkasteel zal zijn. Een paar jaar geleden wilde Piëch goed geld betalen, maar nu?

Marchionne ‘staat open voor nieuwe allianties’ | Automotive Online

Marchionne ‘staat open voor nieuwe allianties’

Steven Don Steven Don

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

  • Th. Prijs

    Marchionne is een beetje uitgehandeld. Nu moet hij nog even leren auto’s te bouwen. Ideën genoeg, maar hoe gaat hij deze financieren? Ben bang dat zijn laatste plan voor Alfa wederom een luchtkasteel zal zijn. Een paar jaar geleden wilde Piëch goed geld betalen, maar nu?