Peugeot schrapt duizenden banen in Frankrijk

Martijn Roede Martijn Roede

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

  • vollaert dirk

    PSA heeft last van Duitse concurrentie? dat kan ik goed geloven.Men zou beter goede auto’s/camionetten zou op de markt brengen i.p.v. van brol. Ik kan het weten, in bezit van Boxer 3.0 160pk. en ken niet anders dan problemen. Ben in dit geval ook niet de enige. Ik stap over naar degelijkheid en Duits. Franse auto’s, gelijk welk merk, komen er niet meer in!!!!