Twee Saab dealers houden het voor gezien

Martijn Roede Martijn Roede

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

 • AP

  Als ze de showrooms nu vullen met Kia, Hyundai, Citroën, Opel, Alfa Romeo en Fiat.
  zal het cvast wel goed komen……toch?

  Maar ik hou van dit soort dealers die zich niet eindeloos mee laten slepen in Muller z\’n loze beloften.

  Petje af voor deze duidelijke standpunten.

 • Gert-Jan van Riet

  Twee dealers die samen meer dan 100 jaar zaken doen met Saab weten het niet meer en nemen afscheid van het MERK Saab. Dan staat er rechts van dit artikel een kreet van DE columnist van HET Financieel Dagblad. Met andere woorden : dealers/eigenaren die samen al meer dan 100 jaar business doen met Saab zijn GEEN ondernemers en VM is de TOPondernemer? De werkelijkheid is dat deze (ex) Saab dealers het goed zien en de echte Topondernemers zijn door een juist besluit te nemen. Wellicht met pijn in het hart. En onze TOP columnist (wie kent hem niet!)heeft even “een slip of the pen…”? Of heeft hij nog aandelen Saab (Mss ook nog oude Spijker aandelen) op de plank liggen…..

 • A. van geel

  Het is begrijpelijk dat op een bepaald moment het geduld op is. Als afhankelijk word van dergelijk beleid dat is de maat onderhand wel vol. Een ondernemer met verantwoordelijkheidsgevoel en sociaal gevoel (Nee, dit is geen gevoel voor zwakte) neemt niet langer dergelijk risico voor zijn personeel en bedrijf en haakt af. Jammer voor Saab. Maar er zullen ook wel weer mensen zijn die hier rijk van worden.

 • Rogier van Tellingen

  Saab en Victor Muller: Game Over.