Wereld van De Jong | Zachte heelmeesters in Wolfsburg

Column • Automotive-columnist Arjen de Jong ziet donkere wolken boven Wolfsburg hangen. Daar waar Volkswagen spijkerhard had moeten ingrijpen, is er – onder druk van de RvC – weer gekozen voor een beperkte reorganisatie.
Arjen de Jong Arjen de Jong
• Laatste update:
Arjen de Jong, voormalig CEO BMW Group nederland, senior ­advisor boyden global executive search (Beeld: Mobility Media)

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

Wereld van De Jong | Zachte heelmeesters in Wolfsburg | Automotive Online

Wereld van De Jong | Zachte heelmeesters in Wolfsburg

Column • Automotive-columnist Arjen de Jong ziet donkere wolken boven Wolfsburg hangen. Daar waar Volkswagen spijkerhard had moeten ingrijpen, is er – onder druk van de RvC – weer gekozen voor een beperkte reorganisatie.
Arjen de Jong Arjen de Jong
• Laatste update:
Arjen de Jong, voormalig CEO BMW Group nederland, senior ­advisor boyden global executive search (Beeld: Mobility Media)

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.