2e editie Marktplaats Meets op 29 november

Marktplaats • Op 29 november vindt van 15:00 – 16:00 uur de 2e editie van Marktplaats Meets plaats. In deze talkshow wordt de “The Future of Automotive Retail” besproken. 
William Widjaja William Widjaja
Alexander Prinssen (foto: Marktplaats)

Alexander Prinssen, Chief Sales Officer Adevinta Automotive Benelux, gaat tijdens deze talkshow in gesprek met Automotive industry leaders Eddy Haesendonck (CEO Hedin Automotive Benelux), Koen Claesen (CEO Van Mossel Automotive Groep België & Luxemburg) en Gert van Kooy (CIO Wensink). Zij buigen zich over onderwerpen zoals de verduurzaming van automobiliteit, het verbreden van dienstenpakketten van dealers, het dealer agency model, en nog veel meer.  

Wil jij niks missen van deze talkshow en wil je mee discussiëren? Meld je gratis aan en laat je stem online horen.

2e editie Marktplaats Meets op 29 november | Automotive Online

2e editie Marktplaats Meets op 29 november

Marktplaats • Op 29 november vindt van 15:00 – 16:00 uur de 2e editie van Marktplaats Meets plaats. In deze talkshow wordt de “The Future of Automotive Retail” besproken. 
William Widjaja William Widjaja
Alexander Prinssen (foto: Marktplaats)

Alexander Prinssen, Chief Sales Officer Adevinta Automotive Benelux, gaat tijdens deze talkshow in gesprek met Automotive industry leaders Eddy Haesendonck (CEO Hedin Automotive Benelux), Koen Claesen (CEO Van Mossel Automotive Groep België & Luxemburg) en Gert van Kooy (CIO Wensink). Zij buigen zich over onderwerpen zoals de verduurzaming van automobiliteit, het verbreden van dienstenpakketten van dealers, het dealer agency model, en nog veel meer.  

Wil jij niks missen van deze talkshow en wil je mee discussiëren? Meld je gratis aan en laat je stem online horen.