Combi deal: Automotive Dealerholding Top 60 en Leasemaatschappij Top 60

Luberto van Buiten Luberto van Buiten
• Laatste update:

De Automotive Dealerholding Top 60 en de Automotive Leasemaatschappij Top 60 zijn dé naslagwerken voor stakeholders de Nederlandse auto- en mobiliteitsbranche. In een handzaam boekje vindt u een overzicht van alle belangrijke KPI’s en DMU’s van respectievelijk de 60 grootste autodealerbedrijven en leasemaatschappijen in Nederland. Ook bevatten de uitgaves uitgebreide marktanalyses, achtergronden en statistieken.

De beide publicaties zijn apart verkrijgbaar maar ook te bestellen als aantrekkelijke combideal. In plaats van €218 betaalt u dan slechts €179 voor de twee boekjes samen. Bent u nog geen Automotive-abonnee? Dan betaalt u voor de combideal €299 in plaats van €518. Deze bedragen zijn exclusief btw en inclusief een jaarabonnement op Automotive.

Maak hier gebruik van de combideal! 

Geplaatst in rubriek:
Luberto van Buiten
Luberto van Buiten

Luberto van Buiten (’76) ging in 2006 aan de slag bij Automotive. Hij was als hoofdredacteur eindverantwoordelijk voor de redactionele inhoud van sites en magazines van het cluster Auto & Fleet van ProMedia, en beheerde voor Automotive de portefeuilles verhuur en leasing. In zijn vrije tijd speelt Luberto gitaar in Nederpopband Laagland, tennist en loopt – zo af en toe – hard. Op 1 januari 2023 maakte hij bij ProMedia de overstap naar de functie van uitgever bij de divisie Rail & Cargo.