‘Compleet merkaanbod kern van AutoRAI 2015’ (video)

Redactie Redactie
• Laatste update:

In december wordt bekendgemaakt welke merken in ieder geval aanwezig zijn op het grootste auto-evenement van Nederland. “Maar vooralsnog zijn er geen afhakers”, zegt Groen. Bij de komende beurs worden alle stands gebouwd door de AutoRAI, maar krijgen de merken alle ruimte om toch voldoende merkbeleving te creëren.

Nieuw in de komende editie is het Innovation Lab. Bezoekers krijgen binnen innovaties op autogebied te zien en kunnen het buiten gelijk beleven. Groen denkt dat het bezoekersaantal iets hoger zal liggen dan bij de laatste editie in 2011.

Het Automotive Dealerholdingseminar 2014 werd mogelijk gemaakt door BDOMAHA NederlandFleetSelect en Autotelex.

Bekijk hieronder het interview met Roelant Groen: 

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.