Hans Kieft (BCA Autoveiling): Dealers moeten zich concentreren op nieuwverkoop

Paul van den Bogaard Paul van den Bogaard
• Laatste update:

Volgens Kieft is remarketing in de afgelopen jaren steeds prominenter op de agenda van de Nederlandse dealers komen te staan. “Er is een enorme professionaliseringsslag gaande. Wij willen op dat front graag een bijdrage leveren”, aldus Kieft. “Dat is dan ook een van de reden dat wij ons hebben verbonden aan dit seminar.”

BCA Autoveiling was een van de sponsors van het Automotive Dealerholdingseminar. Bekijk hieronder de video:

Geplaatst in rubriek:
Paul van den Bogaard
Paul van den Bogaard

Paul ('77) werkt sinds 2011 bij Automotive en richt zich in het bijzonder op Automotive Werkplaats. In zijn vrije tijd sleutelt hij aan klassiekers.

Reacties

  • Roel Hindriks

    Ik begrijp wel dat Kieft dat over de bühne wil brengen, maar wanneer je zonder eigen belang er naar kijkt moet je concluderen dat het dealerbedrijf zonder echte used car activiteit binnenkort helemaal niks anders te bieden heeft dan after sales werk.

Hans Kieft (BCA Autoveiling): Dealers moeten zich concentreren op nieuwverkoop | Automotive Online

Hans Kieft (BCA Autoveiling): Dealers moeten zich concentreren op nieuwverkoop

Paul van den Bogaard Paul van den Bogaard
• Laatste update:

Volgens Kieft is remarketing in de afgelopen jaren steeds prominenter op de agenda van de Nederlandse dealers komen te staan. “Er is een enorme professionaliseringsslag gaande. Wij willen op dat front graag een bijdrage leveren”, aldus Kieft. “Dat is dan ook een van de reden dat wij ons hebben verbonden aan dit seminar.”

BCA Autoveiling was een van de sponsors van het Automotive Dealerholdingseminar. Bekijk hieronder de video:

Geplaatst in rubriek:
Paul van den Bogaard
Paul van den Bogaard

Paul ('77) werkt sinds 2011 bij Automotive en richt zich in het bijzonder op Automotive Werkplaats. In zijn vrije tijd sleutelt hij aan klassiekers.

Reacties

  • Roel Hindriks

    Ik begrijp wel dat Kieft dat over de bühne wil brengen, maar wanneer je zonder eigen belang er naar kijkt moet je concluderen dat het dealerbedrijf zonder echte used car activiteit binnenkort helemaal niks anders te bieden heeft dan after sales werk.