Van Eijl occasionmanager bij DCNL

Redactie Redactie
• Laatste update:

Marc van Eijl was van 1999 tot en met 2005 used car manager bij Peugeot Nederland. In september 2005 ging hij naar Kroymans Retail Group om daar het occasionbeleid van de dealervestigingen onderhanden te nemen. Hij trof het echter niet, want drie maanden later kondigde Kroymans een grondige sanering van zijn retail-poot aan. De afgelopen tijd is Van Eijl bij Kroymans bezig geweest als operations manager en als vestigingsmanager-ad-interim, onder meer van de Kia- en Saab-vestigingen in Rotterdam.

Op 1 september trekt Van Eijl de deur bij Kroymans achter zich dicht, dezelfde dag begint hij bij DaimlerChrysler.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.