Karel Bos jr nieuwe topman Bosal

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
Aftermarketfabrikant Bosal heeft Karel Bos jr aangesteld als nieuwe ceo. (Foto: Bosal)

Karel Bos jr is de nieuwe ceo van aftermarketfabrikant Bosal. Hij volgt René de Wit op, die het bedrijf verlaat. Dat bevestigt Bosal aan Automotive. 

Bos is sinds deze maand ceo van het bedrijf, hiervoor was hij chairman of the board. Jos Zandhuis, die sinds twee jaar in de board zetelt, is benoemd tot nieuwe chairman. Bosal heeft een one-tier board met daarin executives en non-executives.

Kostenstructuur 

Het bedrijf stelt momenteel de kostenstructuur goed tegen het licht te houden; als gevolg van het chiptekort ziet het zijn omzet dit jaar teruglopen. 

De Wit werkte sinds 2018 bij het concern. Hij startte als cfo maar werd al snel gepromoveerd tot ceo.

Vorig jaar december overleed Karel Bos senior.

Bekijk hieronder een interview met Rob Neijssen, managing director van Bosal Nederland. Hij vertelde over de technische ontwikkelingen binnen het bedrijf en de miljoeneninvesteringen van het moederbedrijf in de Nederlandse vestiging.

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.

Karel Bos jr nieuwe topman Bosal | Automotive Online

Karel Bos jr nieuwe topman Bosal

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
Aftermarketfabrikant Bosal heeft Karel Bos jr aangesteld als nieuwe ceo. (Foto: Bosal)

Karel Bos jr is de nieuwe ceo van aftermarketfabrikant Bosal. Hij volgt René de Wit op, die het bedrijf verlaat. Dat bevestigt Bosal aan Automotive. 

Bos is sinds deze maand ceo van het bedrijf, hiervoor was hij chairman of the board. Jos Zandhuis, die sinds twee jaar in de board zetelt, is benoemd tot nieuwe chairman. Bosal heeft een one-tier board met daarin executives en non-executives.

Kostenstructuur 

Het bedrijf stelt momenteel de kostenstructuur goed tegen het licht te houden; als gevolg van het chiptekort ziet het zijn omzet dit jaar teruglopen. 

De Wit werkte sinds 2018 bij het concern. Hij startte als cfo maar werd al snel gepromoveerd tot ceo.

Vorig jaar december overleed Karel Bos senior.

Bekijk hieronder een interview met Rob Neijssen, managing director van Bosal Nederland. Hij vertelde over de technische ontwikkelingen binnen het bedrijf en de miljoeneninvesteringen van het moederbedrijf in de Nederlandse vestiging.

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.