Peter van Brussel salesmanager aftermarket Bosal

Jeroen Vos Jeroen Vos
• Laatste update:
Peter van Brussel is gestart als salesmanager aftermarket bij Bosal. (Foto: Peter van Brussel)

Peter van Brussel is deze week gestart als salesmanager aftermarket bij aftermarketfabrikant Bosal. Van Brussel is in deze functie verantwoordelijk voor de sales en marketing van de aftermarket in de Benelux. Het betreft een middle managementfunctie. Dat bevestigt de fabrikant aan Automotive.

Van Brussel is afkomstig van Jifeline waar hij het afgelopen jaar key acount manager was. Daarvoor werkte hij jarenlang voor onderdelenleverancier Tenneco, dat hem in 2018 bevorderde tot senior productmanagement manager EMEA (Europa, Midden-Oosten en Afrika).

Geplaatst in rubriek:
Jeroen Vos
Jeroen Vos

Jeroen Vos (’82) is redacteur bij Automotive. In 2006 afgestudeerd aan de School voor Journalistiek in Utrecht en liefhebber van goed voetbal, films en muziek uit de jaren ’80.

Peter van Brussel salesmanager aftermarket Bosal | Automotive Online

Peter van Brussel salesmanager aftermarket Bosal

Jeroen Vos Jeroen Vos
• Laatste update:
Peter van Brussel is gestart als salesmanager aftermarket bij Bosal. (Foto: Peter van Brussel)

Peter van Brussel is deze week gestart als salesmanager aftermarket bij aftermarketfabrikant Bosal. Van Brussel is in deze functie verantwoordelijk voor de sales en marketing van de aftermarket in de Benelux. Het betreft een middle managementfunctie. Dat bevestigt de fabrikant aan Automotive.

Van Brussel is afkomstig van Jifeline waar hij het afgelopen jaar key acount manager was. Daarvoor werkte hij jarenlang voor onderdelenleverancier Tenneco, dat hem in 2018 bevorderde tot senior productmanagement manager EMEA (Europa, Midden-Oosten en Afrika).

Geplaatst in rubriek:
Jeroen Vos
Jeroen Vos

Jeroen Vos (’82) is redacteur bij Automotive. In 2006 afgestudeerd aan de School voor Journalistiek in Utrecht en liefhebber van goed voetbal, films en muziek uit de jaren ’80.