Automotive Livestream: ‘Bosal NL speelt binnen enkele jaren hoofdrol binnen moederbedrijf’

Jeroen Vos Jeroen Vos
• Laatste update:

Bosal, de trekhaak– en uitlaatfabrikant, boort meerdere markten aan en verwacht daarbij veel van de vestiging in Vianen. Hier investeert de fabrikant meerdere miljoenen in de ontwikkeling en productie van warmtewisselaars en brandstoftanks. Rob Neijssen, managing director van Bosal Nederland licht deze ontwikkeling toe waarbij hij aangeeft dat het moederbedrijf fors investeert in de Nederlandse vestiging. “Bosal heeft miljoeneninvesteringen toegezegd waarbij the sky the limit is”, aldus Neijssen. Hij verwacht dat de divisie waar hij leiding aangeeft binnen enkele jaren een hoofdrol vervult binnen Bosal Groep.

“De warmtewisselaars, die elektriciteit omzetten in waterstof, maken wij in opdracht voor fuel-cell fabrikanten, zoals Ceres Power. En met behulp van deze techniek is het ook mogelijk om synthetische brandstof te maken”, aldus Neijssen. Vooralsnog wordt de warmtewisselaar vooral gebruikt voor trucks, maar de Neijssen verwacht dat de technologie in de toekomst ook kan worden toegepast voor personenauto’s. Eerder was de potentie van de waterstofauto al onderwerp van gesprek in de livestream met grossier Elgersma, dat met We-Power een concept lanceerde om autobedrijven te ondersteunen bij de toepassing van deze krachtbron.

De Livestream is terug te zien op LinkedinYoutubede Facebookpagina van Automotive Magazine en hieronder:

Geplaatst in rubriek:
Jeroen Vos
Jeroen Vos

Jeroen Vos (’82) is redacteur bij Automotive. In 2006 afgestudeerd aan de School voor Journalistiek in Utrecht en liefhebber van goed voetbal, films en muziek uit de jaren ’80.

Automotive Livestream: ‘Bosal NL speelt binnen enkele jaren hoofdrol binnen moederbedrijf’ | Automotive Online

Automotive Livestream: ‘Bosal NL speelt binnen enkele jaren hoofdrol binnen moederbedrijf’

Jeroen Vos Jeroen Vos
• Laatste update:

Bosal, de trekhaak– en uitlaatfabrikant, boort meerdere markten aan en verwacht daarbij veel van de vestiging in Vianen. Hier investeert de fabrikant meerdere miljoenen in de ontwikkeling en productie van warmtewisselaars en brandstoftanks. Rob Neijssen, managing director van Bosal Nederland licht deze ontwikkeling toe waarbij hij aangeeft dat het moederbedrijf fors investeert in de Nederlandse vestiging. “Bosal heeft miljoeneninvesteringen toegezegd waarbij the sky the limit is”, aldus Neijssen. Hij verwacht dat de divisie waar hij leiding aangeeft binnen enkele jaren een hoofdrol vervult binnen Bosal Groep.

“De warmtewisselaars, die elektriciteit omzetten in waterstof, maken wij in opdracht voor fuel-cell fabrikanten, zoals Ceres Power. En met behulp van deze techniek is het ook mogelijk om synthetische brandstof te maken”, aldus Neijssen. Vooralsnog wordt de warmtewisselaar vooral gebruikt voor trucks, maar de Neijssen verwacht dat de technologie in de toekomst ook kan worden toegepast voor personenauto’s. Eerder was de potentie van de waterstofauto al onderwerp van gesprek in de livestream met grossier Elgersma, dat met We-Power een concept lanceerde om autobedrijven te ondersteunen bij de toepassing van deze krachtbron.

De Livestream is terug te zien op LinkedinYoutubede Facebookpagina van Automotive Magazine en hieronder:

Geplaatst in rubriek:
Jeroen Vos
Jeroen Vos

Jeroen Vos (’82) is redacteur bij Automotive. In 2006 afgestudeerd aan de School voor Journalistiek in Utrecht en liefhebber van goed voetbal, films en muziek uit de jaren ’80.