Brezan Autoparts treedt toe tot Group Auto Belux

Ivonne Vermeulen Ivonne Vermeulen
• Laatste update:
V.l.n.r. Etienne Dubois, general manager Group Auto Belux, en Marc Vanbergen, general manager Brezan Autoparts. (Foto: Alliance Automotive Group)

Brezan Autoparts, onderdeel van Alliance Automotive Groep Benelux, is op 1 juli toegetreden tot Group Auto België. Zo meldt het bedrijf in een persbericht. Door deze aansluiting versterkt de distributeur van onderdelen en equipment zijn positie in de Belgische en Luxemburgse markt.

“Samenwerken, informatie delen met klanten, leveranciers en partners is de weg naar de toekomst en daarom kiest Brezan voor een sterke, internationale groep om mee samen te werken”, aldus Marc Vanbergen, general manager Brezan Autoparts. Brezan telt 20 vestigingen in België. Group Auto International is actief in 52 landen.

Alliance Automotive Group Benelux is actief in de distributie en verkoop van onderdelen voor de aftermarket met de netwerken Staadegaard-TC, Dabeko en Brezan. Via Alliance Automotive Trading bedient de groep zo’n 60 onafhankelijke grossiers.    

Geplaatst in rubriek:
Ivonne Vermeulen
Ivonne Vermeulen

Ivonne Vermeulen is redacteur bij Automotive, waar ze onder andere de portefeuilles Schade en Universele markt beheert.

Brezan Autoparts treedt toe tot Group Auto Belux | Automotive Online

Brezan Autoparts treedt toe tot Group Auto Belux

Ivonne Vermeulen Ivonne Vermeulen
• Laatste update:
V.l.n.r. Etienne Dubois, general manager Group Auto Belux, en Marc Vanbergen, general manager Brezan Autoparts. (Foto: Alliance Automotive Group)

Brezan Autoparts, onderdeel van Alliance Automotive Groep Benelux, is op 1 juli toegetreden tot Group Auto België. Zo meldt het bedrijf in een persbericht. Door deze aansluiting versterkt de distributeur van onderdelen en equipment zijn positie in de Belgische en Luxemburgse markt.

“Samenwerken, informatie delen met klanten, leveranciers en partners is de weg naar de toekomst en daarom kiest Brezan voor een sterke, internationale groep om mee samen te werken”, aldus Marc Vanbergen, general manager Brezan Autoparts. Brezan telt 20 vestigingen in België. Group Auto International is actief in 52 landen.

Alliance Automotive Group Benelux is actief in de distributie en verkoop van onderdelen voor de aftermarket met de netwerken Staadegaard-TC, Dabeko en Brezan. Via Alliance Automotive Trading bedient de groep zo’n 60 onafhankelijke grossiers.    

Geplaatst in rubriek:
Ivonne Vermeulen
Ivonne Vermeulen

Ivonne Vermeulen is redacteur bij Automotive, waar ze onder andere de portefeuilles Schade en Universele markt beheert.