Storing brandstofsysteem vaker geclaimd bij garantieverzekeraar

Rob Blom Rob Blom

Bij gebruikte auto’s staat de motor nog wel bovenaan in de ranglijst van meest geclaimde onderdelen. De reparatiekosten per schadegeval aan nieuwe en gebruikte auto’s bedroegen in 2016 gemiddeld 502 euro en evenveel als een jaar eerder.

Lees het volledige artikel op Automotive Werkplaats. 

Storing brandstofsysteem vaker geclaimd bij garantieverzekeraar | Automotive Online

Storing brandstofsysteem vaker geclaimd bij garantieverzekeraar

Rob Blom Rob Blom

Bij gebruikte auto’s staat de motor nog wel bovenaan in de ranglijst van meest geclaimde onderdelen. De reparatiekosten per schadegeval aan nieuwe en gebruikte auto’s bedroegen in 2016 gemiddeld 502 euro en evenveel als een jaar eerder.

Lees het volledige artikel op Automotive Werkplaats.