Frankrijk verplicht hergebruik onderdelen

Redactie Redactie
• Laatste update:

Onwetendheid
Demontage- en revisiebedrijven staan wel positief tegenover de Franse aanpak. Al is het alleen maar om een einde te maken aan de onwetendheid over hergebruik, vindt Marianne Tromp van Automotive Ronald Morien. “Er is nog veel onwetendheid onder consumenten, maar ook onder autobedrijven over de mogelijkheden van gebruikte onderdelen. Door de optie voor gebruikte onderdelen verplicht aan te bieden, maakt de klant in ieder geval een bewuste keuze. Ze zien dan ook meteen het prijsverschil.”

Lees het volledige artikel in de digitale editie van Automotive 7 die afgelopen week verscheen. 

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@mobilitymedia.nl, of bel 020-5800974.

Frankrijk verplicht hergebruik onderdelen | Automotive Online

Frankrijk verplicht hergebruik onderdelen

Redactie Redactie
• Laatste update:

Onwetendheid
Demontage- en revisiebedrijven staan wel positief tegenover de Franse aanpak. Al is het alleen maar om een einde te maken aan de onwetendheid over hergebruik, vindt Marianne Tromp van Automotive Ronald Morien. “Er is nog veel onwetendheid onder consumenten, maar ook onder autobedrijven over de mogelijkheden van gebruikte onderdelen. Door de optie voor gebruikte onderdelen verplicht aan te bieden, maakt de klant in ieder geval een bewuste keuze. Ze zien dan ook meteen het prijsverschil.”

Lees het volledige artikel in de digitale editie van Automotive 7 die afgelopen week verscheen. 

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@mobilitymedia.nl, of bel 020-5800974.