Nationale Autokaart failliet

Redactie Redactie
• Laatste update:

De autokaart werd in 2007 gelanceerd. Consumenten kregen voor 69 euro een levenslang abonnement op een ‘gratis’ apk bij een aangesloten autobedrijf en 10 procent korting op onderdelen bij reparatie. Enige jaren later werd een samenwerking met Alwaysbemobile Company gestart, maar die besloot daarna om zelf een soortgelijke kaart op de markt te brengen wegens onvoldoende succes van de Nationale Autokaart.

In de afgelopen jaren is nog een aantal keer geprobeerd om de apk-kaart te reanimeren, maar zonder succes. Het is onbekend hoeveel abonnees de kaart heeft en wat er met hun geld gebeurt. Curator Robbert Kraaijvanger van advocatenkantoor Van Diepen Van der Kroef zegt vooralsnog geen mededelingen te kunnen doen.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Nationale Autokaart failliet | Automotive Online

Nationale Autokaart failliet

Redactie Redactie
• Laatste update:

De autokaart werd in 2007 gelanceerd. Consumenten kregen voor 69 euro een levenslang abonnement op een ‘gratis’ apk bij een aangesloten autobedrijf en 10 procent korting op onderdelen bij reparatie. Enige jaren later werd een samenwerking met Alwaysbemobile Company gestart, maar die besloot daarna om zelf een soortgelijke kaart op de markt te brengen wegens onvoldoende succes van de Nationale Autokaart.

In de afgelopen jaren is nog een aantal keer geprobeerd om de apk-kaart te reanimeren, maar zonder succes. Het is onbekend hoeveel abonnees de kaart heeft en wat er met hun geld gebeurt. Curator Robbert Kraaijvanger van advocatenkantoor Van Diepen Van der Kroef zegt vooralsnog geen mededelingen te kunnen doen.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.