Alwaysbemobile wordt Profile, zet Autoglaz in etalage

Redactie Redactie
• Laatste update:

De beslissingen zijn afgelopen week genomen tijdens de Algemene Aandeelhoudersvergadering (AVA).

Tijdens deze vergadering is Anthonie Zoomers officieel benoemd tot nieuwe ceo van het bedrijf. Hij moet de onrust binnen het bedrijf beteugelen. Zoomers heeft van de aandeelhouders de opdracht om de organisatiestructuur van het bedrijf goed tegen het licht te houden om zo het bedrijf naar een nieuwe fase te begeleiden. Naar het oordeel van de aandeelhouders moeten daarbij de kosten aanzienlijk gereduceerd worden.

De aandeelhouders willen verder dat de focus volledig op Profile komt te liggen. Daarom wordt de naam van de holding veranderd. De autobedrijven gaan verder als Profile Carcenter en de truckbedrijven als Profile Tyrecenter.

Door de volledige focus op Profile staat Autoglaz nu in de etalage. De garageformule James werd eerder al van de hand gedaan. Als gevolg van het afstoten van Autoglaz vertrekt Maxim Bakker eind dit jaar bij het bedrijf. Directieleden Patrick Ledegang en Aart Vogel verlaten eveneens het bedrijf. Zij vertrekken op 1 december. Van beiden was al bekend dat ze zouden gaan, alleen was de exacte datum nog onbekend. 

Bij het bedrijf wil niemand reageren op het nieuws.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@mobilitymedia.nl, of bel 020-5800974.

Alwaysbemobile wordt Profile, zet Autoglaz in etalage | Automotive Online

Alwaysbemobile wordt Profile, zet Autoglaz in etalage

Redactie Redactie
• Laatste update:

De beslissingen zijn afgelopen week genomen tijdens de Algemene Aandeelhoudersvergadering (AVA).

Tijdens deze vergadering is Anthonie Zoomers officieel benoemd tot nieuwe ceo van het bedrijf. Hij moet de onrust binnen het bedrijf beteugelen. Zoomers heeft van de aandeelhouders de opdracht om de organisatiestructuur van het bedrijf goed tegen het licht te houden om zo het bedrijf naar een nieuwe fase te begeleiden. Naar het oordeel van de aandeelhouders moeten daarbij de kosten aanzienlijk gereduceerd worden.

De aandeelhouders willen verder dat de focus volledig op Profile komt te liggen. Daarom wordt de naam van de holding veranderd. De autobedrijven gaan verder als Profile Carcenter en de truckbedrijven als Profile Tyrecenter.

Door de volledige focus op Profile staat Autoglaz nu in de etalage. De garageformule James werd eerder al van de hand gedaan. Als gevolg van het afstoten van Autoglaz vertrekt Maxim Bakker eind dit jaar bij het bedrijf. Directieleden Patrick Ledegang en Aart Vogel verlaten eveneens het bedrijf. Zij vertrekken op 1 december. Van beiden was al bekend dat ze zouden gaan, alleen was de exacte datum nog onbekend. 

Bij het bedrijf wil niemand reageren op het nieuws.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@mobilitymedia.nl, of bel 020-5800974.