James opent zes nieuwe vestigingen

Redactie Redactie
• Laatste update:

Dat maakt de organisatie bekend. Vorig jaar werd James losgemaakt van The Alwaysbemobile Company en ging zelfstandig verder. De keten heeft op dit moment ongeveer zeventig vestigingen en wil eind dit jaar tachtig vestigingen hebben. 

Een van de nieuwe toetreders is Frank Aarts, VW- en Audi-specialist in Wijchen. “Het James-label is voor ons een waardevolle toevoeging aan onze dienstverlening”, aldus Aarts. “James staat voor de allerbeste service op alle gebieden. Natuurlijk op onderhoud en reparatie, maar ook de verschillende systemen waarbij gemak voor onze klanten voorop staat.”

In Automotive 4 van 2014 gaf Frank Aarts een interview over de wederopstanding van zijn bedrijf na het faillissement van maart 2014. Abonnees kunnen het hier digitaal lezen.  

Vakgarage groeit ook 
Niet alleen James, ook Vakgarage heeft nieuwe ondernemers aan zich verbonden. Deze keten voegt per 1 april Autobedrijf Van Vulpen uit Houten toe en groeit daarmee naar 235 vestigingen.  

Dit jaar nog wil Vakgarage doorgroeien naar 275 vestigingen, en in 2016 moeten er 300 zijn gerealiseerd. 

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.