Alwaysbemobile verzelfstandigt James

Redactie Redactie
• Laatste update:

Dat meldt Alwaysbemobile.

Formulemanager Michiel Meijer blijft bij James werkzaam. Samen met het verenigingsbestuur gaat hij leiding geven aan de nieuwe organisatie.  

“De verzelfstandiging komt voort uit de koerswijziging die is ingezet bij Profile Tyrecenter”, legt algemeen directeur Patrick Ledegang uit. “Profile schuift op van een bandenketen naar een banden- en onderhoudsketen. Daarmee komen James en Profile teveel in elkaars vaarwater.”

Ledegang, die in tegenstelling tot eerdere berichten aanblijft tot eind dit jaar, zegt dat de James-bedrijven dit als ideale oplossing zagen. “Ze wilden liever zelfstandig verder dan verkocht worden. Wij zijn ze daarin tegemoet gekomen.”

Half september moeten de aandeelhouders van Alwaysbemobile instemmen met de plannen voor een nieuwe Profile-koers. Vrij snel daarna moeten de eerste pilotprojecten gaan lopen. Dat proces wordt begeleid door Aart Vogel, hij blijft derhalve ook aan tot eind dit jaar. 

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Alwaysbemobile verzelfstandigt James | Automotive Online

Alwaysbemobile verzelfstandigt James

Redactie Redactie
• Laatste update:

Dat meldt Alwaysbemobile.

Formulemanager Michiel Meijer blijft bij James werkzaam. Samen met het verenigingsbestuur gaat hij leiding geven aan de nieuwe organisatie.  

“De verzelfstandiging komt voort uit de koerswijziging die is ingezet bij Profile Tyrecenter”, legt algemeen directeur Patrick Ledegang uit. “Profile schuift op van een bandenketen naar een banden- en onderhoudsketen. Daarmee komen James en Profile teveel in elkaars vaarwater.”

Ledegang, die in tegenstelling tot eerdere berichten aanblijft tot eind dit jaar, zegt dat de James-bedrijven dit als ideale oplossing zagen. “Ze wilden liever zelfstandig verder dan verkocht worden. Wij zijn ze daarin tegemoet gekomen.”

Half september moeten de aandeelhouders van Alwaysbemobile instemmen met de plannen voor een nieuwe Profile-koers. Vrij snel daarna moeten de eerste pilotprojecten gaan lopen. Dat proces wordt begeleid door Aart Vogel, hij blijft derhalve ook aan tot eind dit jaar. 

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.