Recall-register RDW: Renault en Toyota bijten spits af

Redactie Redactie
• Laatste update:

De eerste twee toegevoegde terugroepacties betreffen de Renault Twizy (lekkage remvloeistof) en Toyota

Via de website van de RDW kunnen autobedrijven voortaan zelf zien of er op een bepaald voertuig of voertuigonderdeel een terugroepactie van toepassing is. Dit doen zij door in het terugroepregister van de RDW te zoeken op merk en type voertuig. Door een kenteken in te toetsen is er terugroepinformatie over een specifiek voertuig op te vragen.

De komende tijd gaat de RDW ook informatie toevoegen over terugroepacties uit het verleden. Door het op voertuigniveau openbaar beschikbaar stellen van terugroepinformatie kunnen particulieren, die bijvoorbeeld een occasion willen kopen, controleren of op dat type auto een terugroepactie van toepassing is.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Recall-register RDW: Renault en Toyota bijten spits af | Automotive Online

Recall-register RDW: Renault en Toyota bijten spits af

Redactie Redactie
• Laatste update:

De eerste twee toegevoegde terugroepacties betreffen de Renault Twizy (lekkage remvloeistof) en Toyota

Via de website van de RDW kunnen autobedrijven voortaan zelf zien of er op een bepaald voertuig of voertuigonderdeel een terugroepactie van toepassing is. Dit doen zij door in het terugroepregister van de RDW te zoeken op merk en type voertuig. Door een kenteken in te toetsen is er terugroepinformatie over een specifiek voertuig op te vragen.

De komende tijd gaat de RDW ook informatie toevoegen over terugroepacties uit het verleden. Door het op voertuigniveau openbaar beschikbaar stellen van terugroepinformatie kunnen particulieren, die bijvoorbeeld een occasion willen kopen, controleren of op dat type auto een terugroepactie van toepassing is.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.