Stormmesand weg bij Brezan, Hendrickx opvolger

Redactie Redactie
• Laatste update:

Volgens Hendrickx ligt het voor de hand dat hij in de komende periode ook de dagelijkse leiding over Brezan gaat voeren.

In een reactie laat Stormmesand weten dat hij niet inhoudelijk wil ingaan op de reden van zijn vertrek. Hij zegt nog niet te weten wat hij hierna gaat doen.

Markeur
Hendrickx, werkzaam bij advies- en consultancybureau Boer & Croon, is geen onbekende in de autobranche. Hij werd in 2009 aangesteld om Markeur door een zware fase te leiden. Het bedrijf werd onder zijn leiding fors gereorganiseerd en is sindsdien weer winstgevend.

Hendrickx werd bij Markeur opgevolgd door John Kruijssen. Kruijssen vertelde in een interview met Automotive eind vorig jaar dat Markeur grossiersambities heeft. “Waarom zouden we niet een eigen onderdelendistributie opzetten als we over voldoende schaalgrootte beschikken? Ik vind Brezan een prima voorbeeld van hoe het kan. Maar concrete plannen hebben we nog niet”, zo zei Kruijssen destijds.