Gratis apk. Levenslang

Redactie Redactie
• Laatste update:

De korting geldt niet voor de werkplaatsuren, want het uurtarief is mede afhankelijk van de kostenverschillen per regio, zegt initiatiefnemer Edward Meijers.
Meijers verwacht over een jaar 1,2 miljoen kaarthouders te hebben. Die moeten terecht kunnen bij een netwerk van NAK Centers dat volgens hem dan 750 tot 1.000 autobedrijven groot moet zijn. Hij zal daarvoor gaan samenwerken met universeel georiënteerde autobedrijven. Bij de start volgende week heeft hij er al circa drie driehonderd. Voor de vermarkting van de Nationale Autokaart zal worden samengewerkt met achthonderd postkantoren, die de kaart actief gaan verkopen, vertelt Meijers. Voor reclame is een groot budget vrijgemaakt. “Het eerste jaar gaan we tweeënhalf tot vier miljoen euro spenderen.”
Zie Automotive 6 (die aanstaande vrijdag verschijnt) voor een interview met Edward Meijers.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Gratis apk. Levenslang | Automotive Online

Gratis apk. Levenslang

Redactie Redactie
• Laatste update:

De korting geldt niet voor de werkplaatsuren, want het uurtarief is mede afhankelijk van de kostenverschillen per regio, zegt initiatiefnemer Edward Meijers.
Meijers verwacht over een jaar 1,2 miljoen kaarthouders te hebben. Die moeten terecht kunnen bij een netwerk van NAK Centers dat volgens hem dan 750 tot 1.000 autobedrijven groot moet zijn. Hij zal daarvoor gaan samenwerken met universeel georiënteerde autobedrijven. Bij de start volgende week heeft hij er al circa drie driehonderd. Voor de vermarkting van de Nationale Autokaart zal worden samengewerkt met achthonderd postkantoren, die de kaart actief gaan verkopen, vertelt Meijers. Voor reclame is een groot budget vrijgemaakt. “Het eerste jaar gaan we tweeënhalf tot vier miljoen euro spenderen.”
Zie Automotive 6 (die aanstaande vrijdag verschijnt) voor een interview met Edward Meijers.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.