Klimaatdoelstellingen dwingen Petronas tot nieuwe innovaties

Petronas • De doelstellingen voor 2035 van de Europese Commissie dwingen Petronas Lubricants International tot innovatie. In zijn onderzoeks- en technologiecentrum in Turijn presenteerde het bedrijf zijn visie op de toekomst van smeermiddelen.
Robert L. Smid Robert L. Smid
• Laatste update:
(Foto: Automotive).

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 
Geplaatst in rubriek:
Robert L. Smid
Robert L. Smid

Robert is als redacteur verantwoordelijk voor bijdragen aan Automotive en Fleet & Mobility. Hij werkt sinds 2023 bij de redactie. In zijn vrije tijd houdt hij zich bezig met karate, videografie en lekker eten. Ook houdt hij van gitaarspelen.

Klimaatdoelstellingen dwingen Petronas tot nieuwe innovaties | Automotive Online

Klimaatdoelstellingen dwingen Petronas tot nieuwe innovaties

Petronas • De doelstellingen voor 2035 van de Europese Commissie dwingen Petronas Lubricants International tot innovatie. In zijn onderzoeks- en technologiecentrum in Turijn presenteerde het bedrijf zijn visie op de toekomst van smeermiddelen.
Robert L. Smid Robert L. Smid
• Laatste update:
(Foto: Automotive).

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 
Geplaatst in rubriek:
Robert L. Smid
Robert L. Smid

Robert is als redacteur verantwoordelijk voor bijdragen aan Automotive en Fleet & Mobility. Hij werkt sinds 2023 bij de redactie. In zijn vrije tijd houdt hij zich bezig met karate, videografie en lekker eten. Ook houdt hij van gitaarspelen.