Vredestein richt zich op na turbulente jaren

Vredestein • Na de reorganisatie bij de Vredestein-fabriek in Enschede is de rust bij het Indiaas-Nederlands bandenmerk wedergekeerd. Na een ‘goed’ coronajaar zoekt de fabrikant nu de balans tussen eerste montage (OE) en de aftermarket.
Robert L. Smid Robert L. Smid
• Laatste update:
(Paul Eidhof)

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 
Geplaatst in rubriek:
Robert L. Smid
Robert L. Smid

Robert is als redacteur verantwoordelijk voor bijdragen aan Automotive en Fleet & Mobility. Hij werkt sinds 2023 bij de redactie. In zijn vrije tijd houdt hij zich bezig met karate, videografie en lekker eten. Ook houdt hij van gitaarspelen.

Vredestein richt zich op na turbulente jaren | Automotive Online

Vredestein richt zich op na turbulente jaren

Vredestein • Na de reorganisatie bij de Vredestein-fabriek in Enschede is de rust bij het Indiaas-Nederlands bandenmerk wedergekeerd. Na een ‘goed’ coronajaar zoekt de fabrikant nu de balans tussen eerste montage (OE) en de aftermarket.
Robert L. Smid Robert L. Smid
• Laatste update:
(Paul Eidhof)

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 
Geplaatst in rubriek:
Robert L. Smid
Robert L. Smid

Robert is als redacteur verantwoordelijk voor bijdragen aan Automotive en Fleet & Mobility. Hij werkt sinds 2023 bij de redactie. In zijn vrije tijd houdt hij zich bezig met karate, videografie en lekker eten. Ook houdt hij van gitaarspelen.