Alliance Automotive Group Benelux neemt Rocar-Tech Garage Equipment over

Overname • Alle medewerkers van Rocar-Tech gaan mee naar Alliance Automotive Group Benelux.
Redactie Redactie
• Laatste update:
Het pand van Rocar-Tech Garage Equipment in Hengelo. (Foto: AAGB)
Het pand van Rocar-Tech Garage Equipment in Hengelo. (Foto: AAGB)

Alliance Automotive Group Benelux (AAGB) neemt Rocar-Tech Garage Equipment uit
Hengelo over, zo meldt de onderdelenleverancier in een persbericht.

Volgens AAGB biedt Rocar-Tech werkplaatsen een uitgebreid gamma van apparatuur en equipment van gerenommeerde merken aan. Met de overname zet het bedrijf naar eigen zeggen grote stappen in de equipment-markt in Nederland en België. ‘Het hebben van een goed en breed assortiment, een volwassen servicedienst en exclusief import-schap van equipment merken voor de Benelux zijn zeer belangrijk,’ aldus AAGB in het persbericht.

De overname is per vandaag (dinsdag 17 oktober) effectief. Alle medewerkers van Rocar-Tech gaan mee naar AAGB. Rob Visser, Netwerk Directeur bij AAGB, vertelt: “Na de overname van MSH equipment (in september, red.) hebben we de eerste stap gezet in het op de juiste wijze leveren van equipment voor de schadeherstelbranche. We zijn verheugd met de overname van Rocar-Tech dat we wederom een belangrijke stap zetten in de wereld van equipment.”

Jan Roozeboom, directeur en eigenaar van Rocar-Tech (het bedrijf dat hij in 2003 startte) vult aan: “Met Alliance Automotive als nieuwe eigenaar kan het bedrijf verder doorgroeien en ontstaan er nieuwe mogelijkheden. We zullen zorgen voor een warme overdracht en zijn dan ook blij dat ons complete team van medewerkers waar we trots op zijn, meegaan naar de nieuwe eigenaar.”

In maart nam Alliance Automotive Group Benelux al Allcos Emmeloord over.

Alliance Automotive Group Benelux neemt Rocar-Tech Garage Equipment over | Automotive Online

Alliance Automotive Group Benelux neemt Rocar-Tech Garage Equipment over

Overname • Alle medewerkers van Rocar-Tech gaan mee naar Alliance Automotive Group Benelux.
Redactie Redactie
• Laatste update:
Het pand van Rocar-Tech Garage Equipment in Hengelo. (Foto: AAGB)
Het pand van Rocar-Tech Garage Equipment in Hengelo. (Foto: AAGB)

Alliance Automotive Group Benelux (AAGB) neemt Rocar-Tech Garage Equipment uit
Hengelo over, zo meldt de onderdelenleverancier in een persbericht.

Volgens AAGB biedt Rocar-Tech werkplaatsen een uitgebreid gamma van apparatuur en equipment van gerenommeerde merken aan. Met de overname zet het bedrijf naar eigen zeggen grote stappen in de equipment-markt in Nederland en België. ‘Het hebben van een goed en breed assortiment, een volwassen servicedienst en exclusief import-schap van equipment merken voor de Benelux zijn zeer belangrijk,’ aldus AAGB in het persbericht.

De overname is per vandaag (dinsdag 17 oktober) effectief. Alle medewerkers van Rocar-Tech gaan mee naar AAGB. Rob Visser, Netwerk Directeur bij AAGB, vertelt: “Na de overname van MSH equipment (in september, red.) hebben we de eerste stap gezet in het op de juiste wijze leveren van equipment voor de schadeherstelbranche. We zijn verheugd met de overname van Rocar-Tech dat we wederom een belangrijke stap zetten in de wereld van equipment.”

Jan Roozeboom, directeur en eigenaar van Rocar-Tech (het bedrijf dat hij in 2003 startte) vult aan: “Met Alliance Automotive als nieuwe eigenaar kan het bedrijf verder doorgroeien en ontstaan er nieuwe mogelijkheden. We zullen zorgen voor een warme overdracht en zijn dan ook blij dat ons complete team van medewerkers waar we trots op zijn, meegaan naar de nieuwe eigenaar.”

In maart nam Alliance Automotive Group Benelux al Allcos Emmeloord over.