Alliance Automotive Services behaalt extra duurzaamheidscertificering

Alliance • De centrale organisatie en de zes depots hebben deze ‘Plus’ toevoeging behaald omdat zij energiebesparende maatregelen hebben doorgevoerd.
Robert L. Smid Robert L. Smid
• Laatste update:
(Foto: Alliance)

Alliance Automotive Services heeft de certificering Erkend Duurzaam Plus behaald. De certificering geldt voor de centrale organisatie en de depots. Dit maakt het bedrijf bekend in een verklaring.

Eerder al behaalden de Partspoint-vestigingen de Erkend Duurzaam-certificering. Het onderdeel Services heeft nu de ‘Plus’ toevoeging behaald door het doorvoeren van energiebesparende maatregelen.

Er is geïnvesteerd in persoonlijke ontwikkeling van medewerkers en er wordt bijgedragen aan maatschappelijke projecten, waaronder ondersteuning aan het Fonds Slachtofferhulp en Veilig Verkeer Nederland via garageconcepten. Hiermee voldoet men aan de criteria op het gebied van milieu, maatschappij en personeel, aldus Alliance.

Twee jaar

Het doel van de certificering is om de duurzaamheid en de maatschappelijke verantwoordelijkheid van automotive bedrijven te bevorderen in Nederland en België. Het ‘Plus’ certificaat is twee jaar geldig. Facility manager Heleen van Westen is blij met de erkenning: “Met de Erkend Duurzaam Plus-certificering kunnen we aan iedereen laten zien dat we proactief bezig zijn met het nemen van milieu-ontlastende maatregelen.”

Eerder dit jaar nam AAGB onderdelenbedrijf Brezan Kampen over.

Geplaatst in rubriek:
Robert L. Smid
Robert L. Smid

Robert is als redacteur verantwoordelijk voor bijdragen aan Automotive en Fleet & Mobility. Hij werkt sinds 2023 bij de redactie. In zijn vrije tijd houdt hij zich bezig met karate, videografie en lekker eten. Ook houdt hij van gitaarspelen.

Alliance Automotive Services behaalt extra duurzaamheidscertificering | Automotive Online

Alliance Automotive Services behaalt extra duurzaamheidscertificering

Alliance • De centrale organisatie en de zes depots hebben deze ‘Plus’ toevoeging behaald omdat zij energiebesparende maatregelen hebben doorgevoerd.
Robert L. Smid Robert L. Smid
• Laatste update:
(Foto: Alliance)

Alliance Automotive Services heeft de certificering Erkend Duurzaam Plus behaald. De certificering geldt voor de centrale organisatie en de depots. Dit maakt het bedrijf bekend in een verklaring.

Eerder al behaalden de Partspoint-vestigingen de Erkend Duurzaam-certificering. Het onderdeel Services heeft nu de ‘Plus’ toevoeging behaald door het doorvoeren van energiebesparende maatregelen.

Er is geïnvesteerd in persoonlijke ontwikkeling van medewerkers en er wordt bijgedragen aan maatschappelijke projecten, waaronder ondersteuning aan het Fonds Slachtofferhulp en Veilig Verkeer Nederland via garageconcepten. Hiermee voldoet men aan de criteria op het gebied van milieu, maatschappij en personeel, aldus Alliance.

Twee jaar

Het doel van de certificering is om de duurzaamheid en de maatschappelijke verantwoordelijkheid van automotive bedrijven te bevorderen in Nederland en België. Het ‘Plus’ certificaat is twee jaar geldig. Facility manager Heleen van Westen is blij met de erkenning: “Met de Erkend Duurzaam Plus-certificering kunnen we aan iedereen laten zien dat we proactief bezig zijn met het nemen van milieu-ontlastende maatregelen.”

Eerder dit jaar nam AAGB onderdelenbedrijf Brezan Kampen over.

Geplaatst in rubriek:
Robert L. Smid
Robert L. Smid

Robert is als redacteur verantwoordelijk voor bijdragen aan Automotive en Fleet & Mobility. Hij werkt sinds 2023 bij de redactie. In zijn vrije tijd houdt hij zich bezig met karate, videografie en lekker eten. Ook houdt hij van gitaarspelen.