Alliance Automotive Group Benelux neemt MSH Equipment over

MSH Equipment • De overname past in de strategie van AAGB om een deel van de schadebranche te veroveren.
Robert L. Smid Robert L. Smid
• Laatste update:
(Foto: MSH Equipment)

Alliance Automotive Group Benelux (AAGB) neemt MSH Equipment per 1 september over over, inclusief de training en opleidingsmogelijkheden. Dat meldt de onderdelenleverancier in een persbericht.

Volgens AAGB is ‘training, opleiding, een breed assortiment, een servicedienst en importeurschap van equipment voor de Benelux’ een ‘belangrijk’ onderdeel van het bedrijf.

In mei kondigde AAGB aan fors te investeren in een nieuwe paint & non-paint divisie voor schadeherstel. “We maken slagen en zijn rond met meerdere lakfabrikanten. Wij zijn verheugd dat we nu de aandelen van MSH Equipment, de marktleider in equipment voor schadeherstel, hebben verworven waardoor wij vol gas door kunnen met onze mogelijkheden in deze belangrijke branche”, zegt Rob Visser, netwerk directeur bij AAGB. Alle medewerkers gaan mee naar AAGB.

‘Toe aan de volgende stap’

Volgens directeur van MSH, Marcel Martens, had zijn bedrijf altijd het doel gehad om ‘een compleet pakket schadeherstelequipment aan te beiden’. “We zijn de laatste jaren behoorlijk gegroeid en toe aan een volgende stap. Met Alliance Automotive als nieuwe eigenaar kunnen wij verder doorgroeien en ontstaan er nieuwe mogelijkheden die perfect aansluiten met de koers die we ingezet hebben.”

MSH is in 1996 begonnen en heeft sinds 2018 een pand in Zwaag (Hoorn). Op de locatie worden theorie en praktijktrainingen aangeboden. Ook keuringen, onderhoud, installatie en service worden door het MSH team uitgevoerd.

Eerder dit jaar nam AAGB onderdelenbedrijf Brezan Kampen over.

Geplaatst in rubriek:
Robert L. Smid
Robert L. Smid

Robert is als redacteur verantwoordelijk voor bijdragen aan Automotive en Fleet & Mobility. Hij werkt sinds 2023 bij de redactie. In zijn vrije tijd houdt hij zich bezig met karate, videografie en lekker eten. Ook houdt hij van gitaarspelen.

Alliance Automotive Group Benelux neemt MSH Equipment over | Automotive Online

Alliance Automotive Group Benelux neemt MSH Equipment over

MSH Equipment • De overname past in de strategie van AAGB om een deel van de schadebranche te veroveren.
Robert L. Smid Robert L. Smid
• Laatste update:
(Foto: MSH Equipment)

Alliance Automotive Group Benelux (AAGB) neemt MSH Equipment per 1 september over over, inclusief de training en opleidingsmogelijkheden. Dat meldt de onderdelenleverancier in een persbericht.

Volgens AAGB is ‘training, opleiding, een breed assortiment, een servicedienst en importeurschap van equipment voor de Benelux’ een ‘belangrijk’ onderdeel van het bedrijf.

In mei kondigde AAGB aan fors te investeren in een nieuwe paint & non-paint divisie voor schadeherstel. “We maken slagen en zijn rond met meerdere lakfabrikanten. Wij zijn verheugd dat we nu de aandelen van MSH Equipment, de marktleider in equipment voor schadeherstel, hebben verworven waardoor wij vol gas door kunnen met onze mogelijkheden in deze belangrijke branche”, zegt Rob Visser, netwerk directeur bij AAGB. Alle medewerkers gaan mee naar AAGB.

‘Toe aan de volgende stap’

Volgens directeur van MSH, Marcel Martens, had zijn bedrijf altijd het doel gehad om ‘een compleet pakket schadeherstelequipment aan te beiden’. “We zijn de laatste jaren behoorlijk gegroeid en toe aan een volgende stap. Met Alliance Automotive als nieuwe eigenaar kunnen wij verder doorgroeien en ontstaan er nieuwe mogelijkheden die perfect aansluiten met de koers die we ingezet hebben.”

MSH is in 1996 begonnen en heeft sinds 2018 een pand in Zwaag (Hoorn). Op de locatie worden theorie en praktijktrainingen aangeboden. Ook keuringen, onderhoud, installatie en service worden door het MSH team uitgevoerd.

Eerder dit jaar nam AAGB onderdelenbedrijf Brezan Kampen over.

Geplaatst in rubriek:
Robert L. Smid
Robert L. Smid

Robert is als redacteur verantwoordelijk voor bijdragen aan Automotive en Fleet & Mobility. Hij werkt sinds 2023 bij de redactie. In zijn vrije tijd houdt hij zich bezig met karate, videografie en lekker eten. Ook houdt hij van gitaarspelen.