Pala Group behaalt zilveren Ecovadis-duurzaamheidscertificaat

Pala Group • Pala Group wil de meest duurzame autoretailer van Nederland worden.
Maarten Bokslag Maarten Bokslag
Foto: Pala Group

BMW- en Mini-dealer Pala group heeft het zilveren Ecovadis certificaat behaald. Dat meldt de dealergroep. Pala Group is de enige dealerholding met een Ecovadis-certificering. Het bedrijf streeft er naar om de meest duurzame autoretailer van Nederland te worden.

“Dit zilveren certificaat is een mooie erkenning van onze duurzaamheidsinspanningen”, zegt Frank Joosten, manager sustainability van Pala. “Ecovadis richt zich op duurzaamheidsbeoordelingen van de internationale, zakelijke markt. Vooral ketens, dus bedrijven die zakendoen met andere bedrijven. De maatschappij vraagt om een duurzame en maatschappelijke zakenpartner. Wij hebben daarop gereageerd met een reeks initiatieven die gericht zijn op ethisch zakendoen, milieubescherming, sociale verantwoordelijkheid en duurzame inkoop.”

Pala gaat door op de ingeslagen weg, meldt Joosten. “We zijn nog niet klaar. Op naar het gouden Ecovadis-certificaat.”

In april kocht Pala Group de BMW-dealerschappen van Broekhuis. Daarmee groeide de groep naar 13 dealervestigingen.

Geplaatst in rubriek:
Maarten Bokslag
Maarten Bokslag

Maarten is een ervaren freelancer op het gebied van de automotive en mobiliteit. Hij heeft een zwak voor klassieke auto's.

Pala Group behaalt zilveren Ecovadis-duurzaamheidscertificaat | Automotive Online

Pala Group behaalt zilveren Ecovadis-duurzaamheidscertificaat

Pala Group • Pala Group wil de meest duurzame autoretailer van Nederland worden.
Maarten Bokslag Maarten Bokslag
Foto: Pala Group

BMW- en Mini-dealer Pala group heeft het zilveren Ecovadis certificaat behaald. Dat meldt de dealergroep. Pala Group is de enige dealerholding met een Ecovadis-certificering. Het bedrijf streeft er naar om de meest duurzame autoretailer van Nederland te worden.

“Dit zilveren certificaat is een mooie erkenning van onze duurzaamheidsinspanningen”, zegt Frank Joosten, manager sustainability van Pala. “Ecovadis richt zich op duurzaamheidsbeoordelingen van de internationale, zakelijke markt. Vooral ketens, dus bedrijven die zakendoen met andere bedrijven. De maatschappij vraagt om een duurzame en maatschappelijke zakenpartner. Wij hebben daarop gereageerd met een reeks initiatieven die gericht zijn op ethisch zakendoen, milieubescherming, sociale verantwoordelijkheid en duurzame inkoop.”

Pala gaat door op de ingeslagen weg, meldt Joosten. “We zijn nog niet klaar. Op naar het gouden Ecovadis-certificaat.”

In april kocht Pala Group de BMW-dealerschappen van Broekhuis. Daarmee groeide de groep naar 13 dealervestigingen.

Geplaatst in rubriek:
Maarten Bokslag
Maarten Bokslag

Maarten is een ervaren freelancer op het gebied van de automotive en mobiliteit. Hij heeft een zwak voor klassieke auto's.