Karel Vaal nieuwe algemeen directeur Vision Car Lease

Vision Car Lease • Vaal werkte eerder bij Terberg Business Lease.
Maarten Bokslag Maarten Bokslag
• Laatste update:
Karel Vaal is benoemd tot algemeen directeur van Vision Car Lease (foto VCL)

Per 1 mei is Karel Vaal (42) benoemd tot algemeen directeur van Vision Car Lease. Hij vervangt Jeroen van Rooij die, als voormalig mede-aandeelhouder, deze rol ruim twee jaar heeft vervuld. Dit meldt moederbedrijf Pala Group.

Karel Vaal werkte eerder voor Terberg Business Lease Groep, waar hij diverse functies heeft gehad. Meest recent was hij general manager operations. In het verleden werkte hij onder meer voor A.R.M. Autoleasing en Prolease.

Vision Car Lease is een universeel opererende leasemaatschappij, met een focus op het zuiden van Nederland. Het bedrijf werd in 2005 opgericht. Het is de bedoeling dat Vision Car Lease onder leiderschap van Vaal een volgende stap maakt in groei van het wagenpark en professionalisering van dienstverlening, meldt Pala Group. Het wagenpark van Vision Car Lease groeide de afgelopen twee jaar van 1.200 naar 1.700 leasecontracten.

Geplaatst in rubriek:
Maarten Bokslag
Maarten Bokslag

Maarten is een ervaren freelancer op het gebied van de automotive en mobiliteit. Hij heeft een zwak voor klassieke auto's.