Ontdek de Waardemakers van Bovemij

Bovemij • De wereld verandert. Dat merk je als ondernemer in de mobiliteitsbranche elke dag. Het mooie is: verandering brengt ook kansen met zich mee. Wij helpen je die kansen te benutten, met onze slimme producten en diensten: de Waardemakers van Bovemij.
(foto: Bovemij)

In gesprekken die wij met onze klanten voeren, klinken steevast twee hulpvragen: ‘hoe houd ik een gezonde bedrijfsvoering in stand?’ en ‘hoe houd ik grip op mijn eindklant?’. Wij willen hierin van toegevoegde waarde zijn. De afgelopen jaren hebben we ons daarom ontwikkeld tot een echte partner voor de branche, met (digitale) oplossingen voor de uitdagingen van morgen. Slimme producten en diensten die jou als ondernemer helpen je omzet te verhogen en klanten aan je te binden, je bedrijf te beschermen, marktkansen te benutten én snel en slim in te kopen. De Waardemakers van Bovemij.

Omzet verhogen en klanten binden?

Op precies het goede moment in beeld bij je klant. Dát is nog eens klantenbinding! Want door exact in te spelen op de behoefte van jouw (toekomstige) klant ben je van grote waarde. Wij hebben slimme oplossingen die helpen bij het bouwen van een ijzersterke klantrelatie. Denk bijvoorbeeld aan CaRe-Mail, het marketing automation systeem voor de mobiliteitsbranche.

Bedrijf beschermen?

Verzekeren. We doen het al 60 jaar. We kennen de risico’s voor ondernemers in de mobiliteitsbranche dan ook als geen ander. Die kennis is onmisbaar als het gaat om de toekomst van jouw bedrijf. Zo voorkom je schade, manage je risico’s en blijf je ook bij tegenslag in business. Wij helpen je erbij. Ontdek onze Waardemakers om je bedrijf en je medewerkers te beschermen.

Marktkansen benutten?

Er is ontzettend veel gaande in de mobiliteitsbranche. Van nieuwe technologieën tot snel wijzigende klantvoorkeuren. Dat zorgt ook voor nieuwe marktkansen. Kansen die jij wilt grijpen om je bedrijf te laten groeien. Logisch! Maar waar liggen die kansen precies en wat past er bij jouw bedrijf? Samen brengen we het in kaart, zodat jij kansrijk kunt ondernemen. Zo verstevigen we je positie.

Snel en slim inkopen?

Als ondernemer ligt je focus sterk op de verkoop, logisch! Maar wist je dat je ook flink voordeel kunt halen uit de inkoopkant en het voorraadbeheer? Met onze slimme producten en diensten koop je snel en slim de juiste voertuigen in. Je verkrijgt inzichten uit data, benut nieuwe inkoopkanalen en beschikt over voldoende liquide middelen.

Klaar om mee te bewegen? Ontdek onze Waardemakers!

Ontdek de Waardemakers van Bovemij | Automotive Online

Ontdek de Waardemakers van Bovemij

Bovemij • De wereld verandert. Dat merk je als ondernemer in de mobiliteitsbranche elke dag. Het mooie is: verandering brengt ook kansen met zich mee. Wij helpen je die kansen te benutten, met onze slimme producten en diensten: de Waardemakers van Bovemij.
(foto: Bovemij)

In gesprekken die wij met onze klanten voeren, klinken steevast twee hulpvragen: ‘hoe houd ik een gezonde bedrijfsvoering in stand?’ en ‘hoe houd ik grip op mijn eindklant?’. Wij willen hierin van toegevoegde waarde zijn. De afgelopen jaren hebben we ons daarom ontwikkeld tot een echte partner voor de branche, met (digitale) oplossingen voor de uitdagingen van morgen. Slimme producten en diensten die jou als ondernemer helpen je omzet te verhogen en klanten aan je te binden, je bedrijf te beschermen, marktkansen te benutten én snel en slim in te kopen. De Waardemakers van Bovemij.

Omzet verhogen en klanten binden?

Op precies het goede moment in beeld bij je klant. Dát is nog eens klantenbinding! Want door exact in te spelen op de behoefte van jouw (toekomstige) klant ben je van grote waarde. Wij hebben slimme oplossingen die helpen bij het bouwen van een ijzersterke klantrelatie. Denk bijvoorbeeld aan CaRe-Mail, het marketing automation systeem voor de mobiliteitsbranche.

Bedrijf beschermen?

Verzekeren. We doen het al 60 jaar. We kennen de risico’s voor ondernemers in de mobiliteitsbranche dan ook als geen ander. Die kennis is onmisbaar als het gaat om de toekomst van jouw bedrijf. Zo voorkom je schade, manage je risico’s en blijf je ook bij tegenslag in business. Wij helpen je erbij. Ontdek onze Waardemakers om je bedrijf en je medewerkers te beschermen.

Marktkansen benutten?

Er is ontzettend veel gaande in de mobiliteitsbranche. Van nieuwe technologieën tot snel wijzigende klantvoorkeuren. Dat zorgt ook voor nieuwe marktkansen. Kansen die jij wilt grijpen om je bedrijf te laten groeien. Logisch! Maar waar liggen die kansen precies en wat past er bij jouw bedrijf? Samen brengen we het in kaart, zodat jij kansrijk kunt ondernemen. Zo verstevigen we je positie.

Snel en slim inkopen?

Als ondernemer ligt je focus sterk op de verkoop, logisch! Maar wist je dat je ook flink voordeel kunt halen uit de inkoopkant en het voorraadbeheer? Met onze slimme producten en diensten koop je snel en slim de juiste voertuigen in. Je verkrijgt inzichten uit data, benut nieuwe inkoopkanalen en beschikt over voldoende liquide middelen.

Klaar om mee te bewegen? Ontdek onze Waardemakers!