Vincent Jorritsma: ‘Belangrijk om zichtbaar te zijn op de werkvloer’

Nieuwe post • Als nieuwe ceo van Toyota Louwman Financial Services heeft Vincent Jorritsma (42) de flinke klus om de groeiambitie waar te maken na de overname van Alcredis door Toyota Financial Services.
Sander Van Vliet Sander Van Vliet
• Laatste update:
Vincent Jorritsma.

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 
Geplaatst in rubriek:
Sander Van Vliet
Sander Van Vliet

Sander is vaste redacteur van Automotive en Fleet & Mobility. Na omzwervingen in de sportjournalistiek streek hij in 2023 neer op Automotive-redactie. In zijn vrije tijd houdt hij zich bezig met wielrennen, voetbal en goed eten.

Vincent Jorritsma: ‘Belangrijk om zichtbaar te zijn op de werkvloer’ | Automotive Online

Vincent Jorritsma: ‘Belangrijk om zichtbaar te zijn op de werkvloer’

Nieuwe post • Als nieuwe ceo van Toyota Louwman Financial Services heeft Vincent Jorritsma (42) de flinke klus om de groeiambitie waar te maken na de overname van Alcredis door Toyota Financial Services.
Sander Van Vliet Sander Van Vliet
• Laatste update:
Vincent Jorritsma.

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 
Geplaatst in rubriek:
Sander Van Vliet
Sander Van Vliet

Sander is vaste redacteur van Automotive en Fleet & Mobility. Na omzwervingen in de sportjournalistiek streek hij in 2023 neer op Automotive-redactie. In zijn vrije tijd houdt hij zich bezig met wielrennen, voetbal en goed eten.