Van Mossel koopt Mercedes-dealer Auto Wüst

Van Mossel • Het bedrijf heeft vestigingen in Dordrecht, Hellevoetsluis en Oud-Beijerland.
Maarten Bokslag Maarten Bokslag
auto wust dordrecht
Auto Wüst vestiging Dordrecht (foto: Auto Wüst)

Van Mossel neemt Auto Wüst, Mercedes-Benz dealer met vestigingen in Dordrecht, Hellevoetsluis en Oud-Beijerland, over. Dit meldt Van Mossel. De overname is voorgelegd aan de Autoriteit Consument & Markt.

Auto Wüst heeft 60 medewerkers. Die blijven gewoon op de vestigingen werken. Wel worden de bedrijven omgedoopt tot Van Mossel-vestigingen. Door de overname groeit het aantal Mercedes-dealervestigingen van Van Mossel naar 24 locaties in België en Nederland.

Familiebedrijf

Auto Wüst begon in 1928 als universeel autobedrijf in Numansdorp. In 2014 werd het bedrijf uitgeroepen tot klantvriendelijkste Mercedes-dealer van Nederland. Sinds 1 januari 2021 staat Niels Wüst als vierde generatie aan het hoofd van het bedrijf. “In Van Mossel zie ik een overnamepartner, met aaneengesloten rayon, die de toekomst van dit bedrijf een verdere groei-impuls kan geven”, stelt Wüst, die de leiding over de drie vestigingen behoudt.

Hugo Pfohe

De voorgenomen overname van de Duitse dealergroep Hugo Pfohe door Van Mossel is goedgekeurd door de Duitse mededingingsautoriteit. Hugo Pfohe heeft 9 locaties en 7 merken en een volume van circa  tienduizend auto’s per jaar.

Van Mossel heeft 6.000 medewerkers en een groepsomzet van circa 5 miljard euro per jaar en voert al jaren de Automotive Dealerholding Top 60 aan.

Geplaatst in rubriek:
Maarten Bokslag
Maarten Bokslag

Maarten is een ervaren freelancer op het gebied van de automotive en mobiliteit. Hij heeft een zwak voor klassieke auto's.

Van Mossel koopt Mercedes-dealer Auto Wüst | Automotive Online

Van Mossel koopt Mercedes-dealer Auto Wüst

Van Mossel • Het bedrijf heeft vestigingen in Dordrecht, Hellevoetsluis en Oud-Beijerland.
Maarten Bokslag Maarten Bokslag
auto wust dordrecht
Auto Wüst vestiging Dordrecht (foto: Auto Wüst)

Van Mossel neemt Auto Wüst, Mercedes-Benz dealer met vestigingen in Dordrecht, Hellevoetsluis en Oud-Beijerland, over. Dit meldt Van Mossel. De overname is voorgelegd aan de Autoriteit Consument & Markt.

Auto Wüst heeft 60 medewerkers. Die blijven gewoon op de vestigingen werken. Wel worden de bedrijven omgedoopt tot Van Mossel-vestigingen. Door de overname groeit het aantal Mercedes-dealervestigingen van Van Mossel naar 24 locaties in België en Nederland.

Familiebedrijf

Auto Wüst begon in 1928 als universeel autobedrijf in Numansdorp. In 2014 werd het bedrijf uitgeroepen tot klantvriendelijkste Mercedes-dealer van Nederland. Sinds 1 januari 2021 staat Niels Wüst als vierde generatie aan het hoofd van het bedrijf. “In Van Mossel zie ik een overnamepartner, met aaneengesloten rayon, die de toekomst van dit bedrijf een verdere groei-impuls kan geven”, stelt Wüst, die de leiding over de drie vestigingen behoudt.

Hugo Pfohe

De voorgenomen overname van de Duitse dealergroep Hugo Pfohe door Van Mossel is goedgekeurd door de Duitse mededingingsautoriteit. Hugo Pfohe heeft 9 locaties en 7 merken en een volume van circa  tienduizend auto’s per jaar.

Van Mossel heeft 6.000 medewerkers en een groepsomzet van circa 5 miljard euro per jaar en voert al jaren de Automotive Dealerholding Top 60 aan.

Geplaatst in rubriek:
Maarten Bokslag
Maarten Bokslag

Maarten is een ervaren freelancer op het gebied van de automotive en mobiliteit. Hij heeft een zwak voor klassieke auto's.