Zeer grote brand verwoest Staman Automotive in Goor

Brand • De oorzaak is nog niet duidelijk.
Maarten Bokslag Maarten Bokslag
• Laatste update:
Brandweer
(Foto: Shutterstock)

Staman Automotive in Goor is getroffen door een ‘zeer grote brand’. De brandweer is uitgerukt met de korpsen Goor, Rijssen, Enter, Diepenheim, Markelo en Holten. Er zijn rond vijftig brandweerlieden ingezet. Er deed zich geen persoonlijk letsel voor.

De brandweer meldt dat de oorzaak onduidelijk is, maar dat het bedrijfspand als verloren moet worden beschouwd. De brandweer heeft er vooral aan gewerkt dat de brand niet zou overslaan naar bedrijven en woningen in de omgeving.

Volgens Tubantia is het bedrijf van Staman in 2004 ook al eens volledig afgebrand.

Staman Automotive is een universeel autobedrijf in Goor, dat zowel onderhoud als occasionverkoop doet. Het bedrijf heeft een specialiteit op het gebied van de Dodge Ram 1500. In februari dit jaar nam Staman Auto Grafen over, dat eveneens in Goor was gevestigd.

Autobedrijven zijn zeer brandgevoelig. Door de aanwezigheid van brandbare materialen leidt een klein brandje al gauw uit tot vernietiging van het hele bedrijf.

Geplaatst in rubriek:
Maarten Bokslag
Maarten Bokslag

Maarten is een ervaren freelancer op het gebied van de automotive en mobiliteit. Hij heeft een zwak voor klassieke auto's.

Zeer grote brand verwoest Staman Automotive in Goor | Automotive Online

Zeer grote brand verwoest Staman Automotive in Goor

Brand • De oorzaak is nog niet duidelijk.
Maarten Bokslag Maarten Bokslag
• Laatste update:
Brandweer
(Foto: Shutterstock)

Staman Automotive in Goor is getroffen door een ‘zeer grote brand’. De brandweer is uitgerukt met de korpsen Goor, Rijssen, Enter, Diepenheim, Markelo en Holten. Er zijn rond vijftig brandweerlieden ingezet. Er deed zich geen persoonlijk letsel voor.

De brandweer meldt dat de oorzaak onduidelijk is, maar dat het bedrijfspand als verloren moet worden beschouwd. De brandweer heeft er vooral aan gewerkt dat de brand niet zou overslaan naar bedrijven en woningen in de omgeving.

Volgens Tubantia is het bedrijf van Staman in 2004 ook al eens volledig afgebrand.

Staman Automotive is een universeel autobedrijf in Goor, dat zowel onderhoud als occasionverkoop doet. Het bedrijf heeft een specialiteit op het gebied van de Dodge Ram 1500. In februari dit jaar nam Staman Auto Grafen over, dat eveneens in Goor was gevestigd.

Autobedrijven zijn zeer brandgevoelig. Door de aanwezigheid van brandbare materialen leidt een klein brandje al gauw uit tot vernietiging van het hele bedrijf.

Geplaatst in rubriek:
Maarten Bokslag
Maarten Bokslag

Maarten is een ervaren freelancer op het gebied van de automotive en mobiliteit. Hij heeft een zwak voor klassieke auto's.