Nijmeegs autobedrijf Auto Techno Schamp volledig afgebrand

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
Foto: Shutterstock

Universeel autobedrijf Auto Techno Schamp in Nijmegen is gisteren volledig afgebrand. Dat meldt de brandweer. 

Het pand vatte gistermiddag vlam. De oorzaak van de brand is nog onbekend. Omdat het een uitslaande brand betrof en er ontploffingsgevaar was, werd de buurt afgezet. Aan het einde van middag was de brand onder controle. 

Het bedrijf heeft ook een vestiging in Wijchen. Eigenaar Marc Schamp is om een reactie gevraagd.

Vorige week legde een brand drie Enschedese autobedrijven in de as.

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.

Nijmeegs autobedrijf Auto Techno Schamp volledig afgebrand | Automotive Online

Nijmeegs autobedrijf Auto Techno Schamp volledig afgebrand

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
Foto: Shutterstock

Universeel autobedrijf Auto Techno Schamp in Nijmegen is gisteren volledig afgebrand. Dat meldt de brandweer. 

Het pand vatte gistermiddag vlam. De oorzaak van de brand is nog onbekend. Omdat het een uitslaande brand betrof en er ontploffingsgevaar was, werd de buurt afgezet. Aan het einde van middag was de brand onder controle. 

Het bedrijf heeft ook een vestiging in Wijchen. Eigenaar Marc Schamp is om een reactie gevraagd.

Vorige week legde een brand drie Enschedese autobedrijven in de as.

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.