Louwman met Kia naar Terneuzen

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
Louwman voert al Kia in Breda en Goes. (Foto: Louwman)

Louwman Dealer Group opent volgende week een Kia-vestiging in Terneuzen. Dat bevestigt het bedrijf aan Automotive. Louwman is al Kia-dealer in Breda en Goes.

De dealerholding voegt Kia toe in het bestaande pand in Terneuzen, waar het nu al Mercedes en Peugeot voert. In Terneuzen is geen Kia-dealer meer actief. Voormalig dealer Rida is er erkend reparateur.

In de nieuwe Automotive Dealerholding Top 60 steeg Louwman dit jaar naar de vijfde plek.

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.

Louwman met Kia naar Terneuzen | Automotive Online

Louwman met Kia naar Terneuzen

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
Louwman voert al Kia in Breda en Goes. (Foto: Louwman)

Louwman Dealer Group opent volgende week een Kia-vestiging in Terneuzen. Dat bevestigt het bedrijf aan Automotive. Louwman is al Kia-dealer in Breda en Goes.

De dealerholding voegt Kia toe in het bestaande pand in Terneuzen, waar het nu al Mercedes en Peugeot voert. In Terneuzen is geen Kia-dealer meer actief. Voormalig dealer Rida is er erkend reparateur.

In de nieuwe Automotive Dealerholding Top 60 steeg Louwman dit jaar naar de vijfde plek.

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.