Interview Acea-directeur Sigrid de Vries | ‘Wetgeving en industrie lopen niet synchroon’

Interview • Van een autofeestje is geen sprake in de achtertuin van de Brusselse politiek. Op het allerlaatste ogenblik werd het monumentale ICE-verbod zelfs bedreigd door Duitse weerstand. Acea-directeur Sigrid de Vries ziet waar het schuurt: “het loopt totaal niet synchroon.”
Gandor Bronkhorst Gandor Bronkhorst
(foto: David Plas)

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 
Geplaatst in rubriek:
Gandor Bronkhorst
Gandor Bronkhorst

Gandor Bronkhorst is als hoofdredacteur verantwoordelijk voor de titels in de divisie Mobility & Automotive van Promedia, waaronder Automotive Management en Fleet&Mobility. In zijn vrije tijd houdt hij zich bezig met horloges en goed eten.

Interview Acea-directeur Sigrid de Vries | ‘Wetgeving en industrie lopen niet synchroon’ | Automotive Online

Interview Acea-directeur Sigrid de Vries | ‘Wetgeving en industrie lopen niet synchroon’

Interview • Van een autofeestje is geen sprake in de achtertuin van de Brusselse politiek. Op het allerlaatste ogenblik werd het monumentale ICE-verbod zelfs bedreigd door Duitse weerstand. Acea-directeur Sigrid de Vries ziet waar het schuurt: “het loopt totaal niet synchroon.”
Gandor Bronkhorst Gandor Bronkhorst
(foto: David Plas)

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 
Geplaatst in rubriek:
Gandor Bronkhorst
Gandor Bronkhorst

Gandor Bronkhorst is als hoofdredacteur verantwoordelijk voor de titels in de divisie Mobility & Automotive van Promedia, waaronder Automotive Management en Fleet&Mobility. In zijn vrije tijd houdt hij zich bezig met horloges en goed eten.