Schoonhovens blik | Zo fel heb ik het nog nooit meegemaakt

column • Niet eerder hoorde columnist Johan Schoonhoven zo’n felle toon in de discussie tussen herstellers en verzekeraars over de tarieven. De breuk tussen dealerholding X en verzekeraar Y is hét gesprek van de dag. Logisch, vindt hij, want het is natuurlijk bijzonder dat twee van zulke grote krachtige en machtige partijen het tegen elkaar opnemen.
Johan Schoonhoven Johan Schoonhoven
• Laatste update:
(Foto: Johan Schoonhoven)

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 
Geplaatst in rubriek:
Johan Schoonhoven
Johan Schoonhoven

Schoonhoven is oud-directeur van Schadegarant, een stichting die namens meerdere  verzekeraars een netwerk van schadeherstelbedrijven onderhoudt. Tegenwoordig is Schoonhoven zelfstandig adviseur en columnist bij Automotive.

Schoonhovens blik | Zo fel heb ik het nog nooit meegemaakt | Automotive Online

Schoonhovens blik | Zo fel heb ik het nog nooit meegemaakt

column • Niet eerder hoorde columnist Johan Schoonhoven zo’n felle toon in de discussie tussen herstellers en verzekeraars over de tarieven. De breuk tussen dealerholding X en verzekeraar Y is hét gesprek van de dag. Logisch, vindt hij, want het is natuurlijk bijzonder dat twee van zulke grote krachtige en machtige partijen het tegen elkaar opnemen.
Johan Schoonhoven Johan Schoonhoven
• Laatste update:
(Foto: Johan Schoonhoven)

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 
Geplaatst in rubriek:
Johan Schoonhoven
Johan Schoonhoven

Schoonhoven is oud-directeur van Schadegarant, een stichting die namens meerdere  verzekeraars een netwerk van schadeherstelbedrijven onderhoudt. Tegenwoordig is Schoonhoven zelfstandig adviseur en columnist bij Automotive.