Kijk terug: AM TV in het teken van auto-introducties in coronatijd en het grote laadpalenvraagstuk

Pieter Botman Pieter Botman
• Laatste update:

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

  • Bert van Herwaarden

    Moeten we dan de zuigermotoren met alle daaraan gekoppelde handel en werk vergeten ??? Wie helpt mij om te kijken naar eigen H2 onder de motorkap gemaakt, redt de verbrandingsmotor. Afz. Bert v. H.

Kijk terug: AM TV in het teken van auto-introducties in coronatijd en het grote laadpalenvraagstuk | Automotive Online

Kijk terug: AM TV in het teken van auto-introducties in coronatijd en het grote laadpalenvraagstuk

Pieter Botman Pieter Botman
• Laatste update:

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

  • Bert van Herwaarden

    Moeten we dan de zuigermotoren met alle daaraan gekoppelde handel en werk vergeten ??? Wie helpt mij om te kijken naar eigen H2 onder de motorkap gemaakt, redt de verbrandingsmotor. Afz. Bert v. H.