Van Mossel neemt ROGAM en Hogenbirk Bedrijfswagens over

Michael van Wijngaarden Michael van Wijngaarden
Van Mossel neemt deel mobiliteitsgroep Automotions over

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 
Geplaatst in rubriek:
Michael van Wijngaarden
Michael van Wijngaarden

Sinds 2019 in dienst bij ProMedia, schrijft voor de titels Automotive en Fleet & Mobility. Tevens juryvoorzitter voor de verkiezingen van Occasion, Zakenauto en Bestelauto van het Jaar. Trekt er graag op uit in zijn als camper omgebouwde Ford Transit.

Reacties

  • Automobielmanagement.nl > Van Mossel neemt Autobedrijf Hoeke Nissan over

    […] is er eentje in een lange rij van overnames door Van Mossel. In oktober voegde het bedrijf nog de bedrijfswagentak van ROGAM en Hogenbirk Bedrijfswagens in de regio Rotterdam toe aan de portfolio en in dezelfde maand deed Van Mossel de grootste […]

Van Mossel neemt ROGAM en Hogenbirk Bedrijfswagens over | Automotive Online

Van Mossel neemt ROGAM en Hogenbirk Bedrijfswagens over

Michael van Wijngaarden Michael van Wijngaarden
Van Mossel neemt deel mobiliteitsgroep Automotions over

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 
Geplaatst in rubriek:
Michael van Wijngaarden
Michael van Wijngaarden

Sinds 2019 in dienst bij ProMedia, schrijft voor de titels Automotive en Fleet & Mobility. Tevens juryvoorzitter voor de verkiezingen van Occasion, Zakenauto en Bestelauto van het Jaar. Trekt er graag op uit in zijn als camper omgebouwde Ford Transit.

Reacties

  • Automobielmanagement.nl > Van Mossel neemt Autobedrijf Hoeke Nissan over

    […] is er eentje in een lange rij van overnames door Van Mossel. In oktober voegde het bedrijf nog de bedrijfswagentak van ROGAM en Hogenbirk Bedrijfswagens in de regio Rotterdam toe aan de portfolio en in dezelfde maand deed Van Mossel de grootste […]