Oud-topman Volkswagen Piëch overleden

Michael van Wijngaarden Michael van Wijngaarden
• Laatste update:
Oud-topman Volkswagen Piëch overleden
Prof. Dr. Ferdinand Piëch was responsible for Technical Development from 1875 until 1988 and was Chairman of the Board of AUDI AG from 1988 until 1992. Today he is Chairman of the Supervisory Board of Volkswagen AG

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 
Geplaatst in rubriek:
Michael van Wijngaarden
Michael van Wijngaarden

Sinds 2019 in dienst bij ProMedia, schrijft voor de titels Automotive en Fleet & Mobility. Tevens juryvoorzitter voor de verkiezingen van Occasion, Zakenauto en Bestelauto van het Jaar. Trekt er graag op uit in zijn als camper omgebouwde Ford Transit.

Reacties

  • Automobielmanagement.nl > Duitse politie doet routine-onderzoek naar dood Volkswagen-baas Piëch

    […] kende. “Op het lichaam van Piëch is inmiddels sectie verricht maar daarbij gaan we uit van een natuurlijke dood.” Bij een dergelijk onderzoek worden ook mensen ondervraagd die bij het overlijden ter plaatse […]

Oud-topman Volkswagen Piëch overleden | Automotive Online

Oud-topman Volkswagen Piëch overleden

Michael van Wijngaarden Michael van Wijngaarden
• Laatste update:
Oud-topman Volkswagen Piëch overleden
Prof. Dr. Ferdinand Piëch was responsible for Technical Development from 1875 until 1988 and was Chairman of the Board of AUDI AG from 1988 until 1992. Today he is Chairman of the Supervisory Board of Volkswagen AG

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 
Geplaatst in rubriek:
Michael van Wijngaarden
Michael van Wijngaarden

Sinds 2019 in dienst bij ProMedia, schrijft voor de titels Automotive en Fleet & Mobility. Tevens juryvoorzitter voor de verkiezingen van Occasion, Zakenauto en Bestelauto van het Jaar. Trekt er graag op uit in zijn als camper omgebouwde Ford Transit.

Reacties

  • Automobielmanagement.nl > Duitse politie doet routine-onderzoek naar dood Volkswagen-baas Piëch

    […] kende. “Op het lichaam van Piëch is inmiddels sectie verricht maar daarbij gaan we uit van een natuurlijke dood.” Bij een dergelijk onderzoek worden ook mensen ondervraagd die bij het overlijden ter plaatse […]