Voormalig voorzitter Suzuki-dealervereniging Dik Dekker overleden

Steven Don Steven Don
Voormalig voorzitter Suzuki-dealervereniging Dik Dekker overleden

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

  • HAN kLEMS

    R.I.P. Dik,
    With Godspeed!

  • john roberts

    I met Dik in the 90’s when I bought a SJ410 off him that I was taking back to UK. I didnt know any dutch but when I met him at Vlissingin he had a sign with my name and shook my hand and said “Dik Dekker” because he said that I thought I know my first Dutch word smiled and replied “Dik Dekker” he then said no no I am called Dik Dekker!!! He was a lovely man to deal with and a genuinely a nice guy too. Rip Dik