Trends in de digitale showroom

Steven Don Steven Don
De autobranche zit midden in een digitale transformatie.

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

  • Jan Dijkstra

    Interessant dat steeds meer auto´´s via het internet gekocht worden. Online is het natuurlijk makkelijk zoeken en ook vergelijk gaat eenvoudiger. Ik merk ook dat occasions goed te vinden zijn op het net.

Trends in de digitale showroom | Automotive Online

Trends in de digitale showroom

Martijn Roede Martijn Roede
De autobranche zit midden in een digitale transformatie.

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

  • Jan Dijkstra

    Interessant dat steeds meer auto´´s via het internet gekocht worden. Online is het natuurlijk makkelijk zoeken en ook vergelijk gaat eenvoudiger. Ik merk ook dat occasions goed te vinden zijn op het net.