Tractomas truck van 500 ton op Goodyear-banden

Steven Don Steven Don

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

  • a. van nierop

    Prachtige foto en leuk voor Goodyear natuurlijk. Jammer alleen dat de foto niet van toepassing is op het voertuig waarover wordt geschreven. Eeen 10×10 wil zeggen een truck met 5 assen (tien wielen) waarvan alle wielen worden aangedreven. De foto toont een vierasser. Kan dus hooguit een 8×8 zijn.

Tractomas truck van 500 ton op Goodyear-banden | Automotive Online

Tractomas truck van 500 ton op Goodyear-banden

Martijn Roede Martijn Roede

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

  • a. van nierop

    Prachtige foto en leuk voor Goodyear natuurlijk. Jammer alleen dat de foto niet van toepassing is op het voertuig waarover wordt geschreven. Eeen 10×10 wil zeggen een truck met 5 assen (tien wielen) waarvan alle wielen worden aangedreven. De foto toont een vierasser. Kan dus hooguit een 8×8 zijn.